uvařila 24. 1. 2010 17:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2010 17:13
prsa kuřecí, slanina anglická, švestky sušené, sůl, pepř mletý, kýta vepřová, česnek, špenát mražený, slanina anglická, sůl, pepř mletý, hovězí zadní, žampióny, meruňky sušené, víno bílé, nať petrželová, sůl, pepř mletý, olej, cibule, mouka hladká, alobal
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes