uvařila 3. 8. 2020 00:06
Na dno sklenice dávám místo višňového listu list z bulvy celeru, třeba i sušený, funguje to výborně.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 8. 2020 00:06
Na dno sklenice dávám místo višňového listu list z bulvy celeru, třeba i sušený, funguje to výborně.
okurky sterilované, kopr, list višňový, křen, mrkev, cibule, sůl, semínka hořčičná, cukr, sladidlo, koření hřebíček, koření nové koření, pepř, bobkový list, voda,
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí