uvařil 24. 8. 2016 18:17
V regionálnych receptoch kapustnice sú značné rozdiely. V každom kraji, údolí i dedine sa varí kapustnica trochu inak. Každý má tu svoju, každého ho je dobra , iný kraj , iný zvyk
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 8. 2016 18:17
V regionálnych receptoch kapustnice sú značné rozdiely. V každom kraji, údolí i dedine sa varí kapustnica trochu inak. Každý má tu svoju, každého ho je dobra , iný kraj , iný zvyk
zelí kysané, cibule, česnek, brambory, plecko vepřové, pečeně vepřová, houby čerstvé, houby sušené, koleno vepřové uzené, klobása uzená, slanina uzená, sádlo vepřové, pepř celý, koření nové koření, feferonka, paprika čerstvá červená, cukr, majoránka
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky