uvařila 16. 2. 2012 18:15
1.hrnec ochladíme,otevřeme,vmícháme rozmíchaný fix goulash a provaříme 10minut4.dochutíme a můžeme podávat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 2. 2012 18:15
1.hrnec ochladíme,otevřeme,vmícháme rozmíchaný fix goulash a provaříme 10minut4.dochutíme a můžeme podávat
slezina vepřová, slanina gazdovská, hlíva ústřičná, cibule, bobkový list, kmín celý, paprika sušená pálivá, gusto fix goulash, olej, sůl, pepř mletý
Houby naložené v sádle nebo v soli: Dva tradiční způsoby, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný