uvařila 19. 10. 2009 12:06
Vážně je to bašta :o)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2009 12:06
Vážně je to bašta :o)
plátky sojové, bujón zeleninový, cibule, jablko, sýr uzený, sůl, pepř, zázvor, majoránka, šťáva citronová, petrželka zelená, olej
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima