uvařila 12. 1. 2010 16:09
Špagety s hříbkovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2010 16:09
Špagety s hříbkovou omáčkou
těstoviny špagety, maso mleté, rajče, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, pórek, omáčka hříbková, česnek, koření oregáno, sůl, máslo, olej olivový, sýr tvrdý
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník