uvařila 12. 1. 2010 16:09
omáčku převaříme...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2010 16:09
omáčku převaříme...
těstoviny špagety, maso mleté, rajče, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, pórek, omáčka hříbková, česnek, koření oregáno, sůl, máslo, olej olivový, sýr tvrdý
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili