uvařila 23. 2. 2011 15:02
Španělské vepřové maso v chutné smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2011 15:02
Španělské vepřové maso v chutné smetanové omáčce
maso vepřové, cibule, slanina, zelí hlávkové, paprika, rajče, smetana, paprika sušená sladká, pepř, mouka hladká, olej olivový, sůl
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
5 rychlých večeří pro školáky: Vylepšené špagety s kečupem, zapékané toasty nebo zdravé placičky