uvařila 21. 8. 2009 13:41
Kvásek...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2009 13:41
Kvásek...
mléko, droždí, cukr, špenát, mouka hladká, vejce, česnek, majoránka, sůl, olej, smetana na vaření, sýr niva, sýr eidam, sýr tavený, mléko, bazalka čerstvá, sůl
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky