uvařila 17. 1. 2020 21:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2020 21:18
kližka hovězí, slanina uzená, cibule, mrkev, celer, protlak rajčatový, hořčice, cukr, víno červené, smetana, tymián, olej, sůl, pepř
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Došla vám paprika uprostřed vaření? Vsaďte na zaručené rady, jak to zachránit
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi