uvařila 19. 3. 2012 18:21
detail...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2012 18:21
detail...
srdce vepřové, cibule, česnek, slanina, fazole bílé malé, cibulka jarní, protlak rajčatový, petrželka, paprika čerstvá červená, majoránka, paprika sušená sladká, chléb, sádlo, pepř, sůl
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky