uvařil 21. 2. 2015 17:50
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 2. 2015 17:50
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
fazole červené, houby sušené, cibule, mrkev, petržel, celer, kapusta, cibulka jarní, česnek, bok uzený, klobása, kmín drcený, koření nové koření mleté, bobkový list, majoránka, pepř, sádlo, sůl, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar hovězí
Lékařka radí, co dělat při otravě houbami: Pomůže aktivní uhlí, v určitých případech ale jeďte hned do nemocnice, varuje
Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?