uvařila 15. 11. 2012 20:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 11. 2012 20:41
stehno husí, jablko červené, cibule, cibule červená, máslo, kmín celý, kmín mletý, sůl, víno bílé, mouka hladká, vývar drůbeží, zelí hlávkové, jablko červené, cukr třtinový, cukr krystal, cibule, džus jablečný, máslo, kmín celý, pepř mletý, sůl, brambory, mouka hrubá, vejce, krupička, solamyl, máslo, žloutek, slanina anglická, sůl
Holka u plotny radí: Jak co nejlépe upéct výtečné kuře à la kachna a zároveň ušetřit?
Domácí přesnídávky si můžete navařit do zásoby. Skvělá je třeba kombinace meruňky, jablka a dýně!
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky