uvařila 26. 8. 2021 16:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2021 16:49
svíčková hovězí, špek, sádlo, máslo, mrkev, celer, petržel, cibule, jablko, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, cukr krupice, ocet, hořčice plnotučná, víno bílé, vývar masový, mouka hladká, smetana, sůl, pepř mletý, citron
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?