uvařila 26. 8. 2021 16:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2021 16:49
svíčková hovězí, špek, sádlo, máslo, mrkev, celer, petržel, cibule, jablko, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, cukr krupice, ocet, hořčice plnotučná, víno bílé, vývar masový, mouka hladká, smetana, sůl, pepř mletý, citron
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr