uvařila 3. 12. 2014 18:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 12. 2014 18:15
cibule, celer, mrkev, batáty, brambory, cuketa, fazolky zelené, fazolky zelené, rajče, česnek, tymián, rozmarýn, nať petrželová, bobkový list, paprika sušená sladká, sůl, pepř, chilli, olej, parmazán, mouka polohrubá, sýr parmazán strouhaný, mléko, nať petrželová, olej, prášek do pečiva, sůl, pepř
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima