uvařila 13. 10. 2015 19:22
Přidáme zatáhnout maso,podlijeme, promícháme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a dusíme 20minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 10. 2015 19:22
Přidáme zatáhnout maso,podlijeme, promícháme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a dusíme 20minut
líčka telecí, slanina, vývar, mrkev, cibule, česnek, máslo, kmín celý, sůl, pepř mletý
Sametové Dalgona coffee: Káva „postavená na hlavu“ skvěle chutná, krásně vypadá a ještě odbourává stres!
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice