uvařila 3. 10. 2019 21:56
Dusila jsem v nízkém papiňáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2019 21:56
Dusila jsem v nízkém papiňáku
kost hovězí, olej, cibule, koření grilovací, omáčka worcesterová, česnek, feferonka, vývar masový, protlak rajčatový, kukuřice, fazole, paprika, rajče loupané, sůl
Mák a švestky, to je hezký! Dokonalá kombinace nejlépe vynikne na křehkém koláči s tvarohem
Recept na Campari Spritz: Hořkosladký koktejl jen ze tří ingrediencí je oficiálním drinkem festivalu v Karlových Varech
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán