uvařil 1. 3. 2015 16:07
Tlačenka dle hajného ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 3. 2015 16:07
Tlačenka dle hajného ze „Šlajfu“
hlava vepřová, koleno vepřové, srdce vepřové, slezina, játra, jazyk vepřový, kůže vepřová, sůl, koření nové koření, pepř, bobkový list, tymián, cibule, mrkev, petržel, celer, cibulka jarní, česnek, kmín drcený, koření nové koření mleté, pepř, majoránka
Italský dezert panettone je plný rozinek a kandovaného ovoce. Upečte jej místo vánočky!
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu
Balkánský burek: Víte, jak doma připravit oblíbenou křupavou specialitu? Chce to správné těsto!