uvařila 4. 2. 2013 17:20
Toskánská omáčka se špeclemi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2013 17:20
Toskánská omáčka se špeclemi
maso mleté, mrkev, hrášek, kukuřice, protlak rajčatový, žampióny, cuketa, cibule, škrob, olej slunečnicový, těstoviny, omáčka sojová sladkokyselá, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, česnek
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky