uvařila 12. 6. 2011 18:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 6. 2011 18:50
vejce, sůl, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tuk, mouka hrubá, tvaroh ve vaničce, mléko, želatina prášková, cukr skořice, cukr moučkový, aroma, rama cremefine, třešně, galaretka, šlehačka, topping, meduňka
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny