uvařila 2. 3. 2019 15:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2019 15:25
žebra, celer, mrkev, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, masox, petrželka, mouka polohrubá, voda, vejce, maso, vejce, česnek, sůl, pepř mletý, petrželka, mouka polohrubá, krupice
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem