uvařila 9. 4. 2012 19:20
Světlá bezlepková placka jako pečivový základ
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 4. 2012 19:20
Světlá bezlepková placka jako pečivový základ
mouka bezlepková, sůl, cukr, prášek do pečiva, voda, olej, ocet, stehno kuřecí uzené, špenát listový, kopřivy, kurkuma, psyllium, ořech muškátový, sůl, pepř mletý
Tereza z Peče celá země nabídla recept na „blbuvzdorný“ karamel. Díky jedné surovině se povede každému
Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou