uvařila 15. 1. 2020 12:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 1. 2020 12:48
cibule, máslo, hříbky sušené, mrkev, petržel, celer, brambory, vývar zeleninový, vejce, mouka polohrubá, petrželka, sůl
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Pečené placičky z květáku, šunky a sýru: Jednodušší verze smažené varianty je krásně šťavnatá i křupavá, na talíři je za chvíli
Proč jíst lékořici? Je antibakteriální a pomůže i s ekzémem!
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin