uvařila 14. 10. 2014 15:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 10. 2014 15:03
mouka špaldová celozrnná, kaše bramborová instantní, olej, voda, mléko rostlinné, vejce, cukr třtinový, droždí, sůl, párky, polníček, rajče, paprika čerstvá žlutá, cibule červená, jogurt bílý, hořčice dijonská, pepř
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit