uvařila 3. 6. 2013 18:15
Vepřová kýta z papiňáku s bramborem,trochu jinak a opět chutně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2013 18:15
Vepřová kýta z papiňáku s bramborem,trochu jinak a opět chutně
kýta vepřová, olej, cibule, bujón zeleninový, paprika čerstvá červená, rajče, libeček, sýr tvrdý, sýr romadur, bílek, žloutek, sůl, pepř mletý, brambory, libeček
Treska v majonéze: Nejslavnější slovenská retro pochoutka je stále v kurzu. Jak ji připravit doma?
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Co upéct na Dušičky? Vynikající kynuté „dušičky“ a kosti sypané mákem báječně chutnají s medem nebo marmeládou