uvařila 29. 9. 2015 20:04
Měkké maso vyjmeme bokem,šťávu rozmixujeme,dochutíme,zjemníme máslem a provaříme.Podáváme s nočky,hodí se i rýže
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 9. 2015 20:04
Měkké maso vyjmeme bokem,šťávu rozmixujeme,dochutíme,zjemníme máslem a provaříme.Podáváme s nočky,hodí se i rýže
plec vepřová, slanina, vývar, česnek, cibule, mrkev, jablko, máslo, máslo, sůl, pepř mletý, čerstvé bylinky
Hit letošního léta: Big Mac salát potěší milovníky fastfoodu i dietáře. Chutná totiž jako slavný burger, ale nepřibírá se po něm
Gouda promění obyčejné lasagne v delikatesu. Zárukou delší trvanlivosti tohoto oblíbeného sýra je koření
Jak připravit nejlepší klasickou rajskou omáčku? K božské chuti pomůže vývar i trocha nastrouhaného perníku