uvařila 2. 9. 2013 11:48
Přidáme maso a zprudka opečeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2013 11:48
Přidáme maso a zprudka opečeme
plec vepřová, špek uzený, cibule, mrkev, petržel, celer, pepř, koření nové koření, bobkový list, mléko, smetana, mouka hladká, šťáva citronová, sůl, cukr
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí