uvařila 2. 9. 2013 11:53
Do šťávy přidáme mléko s rozmíchanou moukou a smetanu a 10minut vaříme mírným varem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2013 11:53
Do šťávy přidáme mléko s rozmíchanou moukou a smetanu a 10minut vaříme mírným varem
plec vepřová, špek uzený, cibule, mrkev, petržel, celer, pepř, koření nové koření, bobkový list, mléko, smetana, mouka hladká, šťáva citronová, sůl, cukr
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý