uvařila 28. 1. 2015 20:36
Měkké maso vytáhneme,uchováme v teple.Šťávu rozmixujeme a podáváme s plátky masa s rýží,nebo s knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2015 20:36
Měkké maso vytáhneme,uchováme v teple.Šťávu rozmixujeme a podáváme s plátky masa s rýží,nebo s knedlíkem
plec vepřová, víno bílé, slanina gazdovská, mrkev, cibule, zázvor mletý, olej, pepř černý, sůl, šťáva citronová, voda, režná nit
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli