uvařila 5. 6. 2012 18:48
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 6. 2012 18:48
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
jazyk vepřový, cibule, česnek, hrášek, kapie sterilovaná, zázvor sušený, mouka hladká, omáčka worcesterová, vývar, olej, sůl
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Langoš podle Laďky Něrgešové: Stačí jenom čtyři ingredience a nechci slyšet výmluvy, říká moderátorka
Jednoduché dortové krémy: Jak na odlehčený pudinkový nebo moderní bílkový?
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka