uvařila 8. 1. 2013 18:30
v papiňáku vaříme 20minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 1. 2013 18:30
v papiňáku vaříme 20minut
plec vepřová, cibule, sádlo vepřové, paprika sušená sladká, gulášový lahůdkový krém, hořčice plnotučná, voda, olej, česnek, žampióny, paprika čerstvá červená, křen, sůl, mouka hladká
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes