uvařila 5. 9. 2011 20:04
část použitých surovin-od průdušnic zbavené a nakrájené plíčky,vidličkou rozmačkaná zelenina
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2011 20:04
část použitých surovin-od průdušnic zbavené a nakrájené plíčky,vidličkou rozmačkaná zelenina
plíce vepřové, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda, masox hovězí, libeček, celer, vývar z plíček, masox hovězí, smetana, mouka hladká, ocet, sůl, cukr
Jak na dokonalý rakouský makovec bez mouky: O vláčnost se postarají vajíčka, o nadýchanost sníh
Pozor na skrytý gluten! Jak začít s bezlepkovou dietou snadno a rychle?
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek