uvařila 5. 9. 2011 20:04
část použitých surovin-od průdušnic zbavené a nakrájené plíčky,vidličkou rozmačkaná zelenina
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2011 20:04
část použitých surovin-od průdušnic zbavené a nakrájené plíčky,vidličkou rozmačkaná zelenina
plíce vepřové, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda, masox hovězí, libeček, celer, vývar z plíček, masox hovězí, smetana, mouka hladká, ocet, sůl, cukr
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 2. 10. 2024 18:51
Přidáno 2. 10. 2024 18:23
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na polévku pho, zelný závin i parádní kynutý koláč!