uvařila 12. 10. 2010 17:19
přilít 2dl vody,rozdrobit kostku bujonu,papiňák uzavřít a nechat syčet 20 minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2010 17:19
přilít 2dl vody,rozdrobit kostku bujonu,papiňák uzavřít a nechat syčet 20 minut
maso vepřové, mrkev, libeček, šťáva limetková, marmeláda rybízová, cibule, sůl, pepř, bujón zeleninový, mouka hladká, cibule
Holka u plotny vaří: Jak na svatomartinské kuře à la husa? Se zelím a mini lokšemi chutná jako poctivá pečínka
Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
VIDEO: Eliška otestovala nejlepší burgery v Praze a za 255 Kč našla jeden opravdu obrovský a parádně šťavnatý