uvařila 8. 1. 2016 20:51
Na talíři přelijeme zbytkem odložené šťávy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 1. 2016 20:51
Na talíři přelijeme zbytkem odložené šťávy
plec vepřová, bok česnekový, špenát listový, slanina anglická, vývar, cibule, česnek, česnek granulovaný, máslo, olej, sůl, pepř mletý, brambory
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí