uvařila 11. 1. 2016 19:44
Takto uříznuté maso rozdělíme od sebe do tvaru"rozevřené knihy" a přes folii rozklepeme.Stejně postupujeme také u hovězího masa,nebo jiného masa vcelku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2016 19:44
Takto uříznuté maso rozdělíme od sebe do tvaru"rozevřené knihy" a přes folii rozklepeme.Stejně postupujeme také u hovězího masa,nebo jiného masa vcelku
plec vepřová, bok česnekový, špenát listový, slanina anglická, vývar, cibule, česnek, česnek granulovaný, máslo, olej, sůl, pepř mletý, brambory
Kávu v létě jedině na ledu: Jak připravit zmrzlinové affogato nebo osvěžující espresso s tonikem?
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé