uvařila 3. 6. 2014 20:45
Pod tlakem vaříme 40minut.Poté zahustíme,přidáme česnek a provaříme 10minut.Podáváme s rýží,nebo s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2014 20:45
Pod tlakem vaříme 40minut.Poté zahustíme,přidáme česnek a provaříme 10minut.Podáváme s rýží,nebo s bramborem
srdce vepřové, slanina gazdovská, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, paprika sušená sladká, kmín celý, libeček čerstvý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Nedělní snídaně do postele: Udělejte si luxusní kaši, zapečené toasty nebo jemnou omeletu
15 tipů na domácí jedlé dárky: Ořechy v medu, směsi koření, domácí "vegetu" nebo čokoládový likér můžeme připravovat už teď
Kouzlo starých časů: Upečte si fantastické povidlové šátečky bez kynutí! Hotové jsou do hodinky!