uvařil 17. 8. 2012 09:58
...a do toho...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 8. 2012 09:58
...a do toho...
plecko, slanina uzená, cibule, paprika čerstvá červená, paprika kozí roh, rajče, česnek, sůl, pivo černé, bujón zeleninový, maggi, solamyl, paprika sušená sladká, mouka hladká, voda, kmín celý, pepř, sůl, olej, omáčka chilli
Proč jíst rajčata? Krásně se po nich opálíte a ještě vám vyčistí tělo od toxinů
Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Vídeňská káva Einspänner: Vznikla jako káva pro kočí na zahřátí, výborná je ale i ledová