uvařila 22. 1. 2011 15:27
část použitých surovin
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2011 15:27
část použitých surovin
jazyk vepřový, cibule, rajče, bujón zeleninový, koření kari, smetana sladká, mouka hladká, šťáva citronová, sůl, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, voda, sůl
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!