uvařila 22. 1. 2011 15:27
v papiňáku s mrkví,celerem a kořením vařit 35 minut v 1/2l vody
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2011 15:27
v papiňáku s mrkví,celerem a kořením vařit 35 minut v 1/2l vody
jazyk vepřový, cibule, rajče, bujón zeleninový, koření kari, smetana sladká, mouka hladká, šťáva citronová, sůl, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, voda, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Výtečné hospodské pepřenky: Recept na pikantní rybí chuťovku se zeleninou a pepřem zvládnete levou zadní
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na univerzální tymiánový sirup. Má blahodárné účinky na zdraví, říká odbornice