uvařila 13. 9. 2012 21:31
Slaninu osmažíme.Přidáme všechny ostatní suroviny.Sloupnutý jazyk nakrájíme a vložíme do zapékací mísy.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 9. 2012 21:31
Slaninu osmažíme.Přidáme všechny ostatní suroviny.Sloupnutý jazyk nakrájíme a vložíme do zapékací mísy.
jazyk vepřový, slanina gazdovská, pivo černé, vývar zeleninový, cibulka lahůdková, lusk paprikový, česnek, pepř mletý, olej, mrkev, cibule, česnek, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, libeček, voda
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Českem s chutí: Řepánky, oukrop a hoďbidlo. Víte, co se jí v Polabí?