uvařila 21. 10. 2013 14:25
Použité suroviny nakrájíme,orestujeme mrkev s celerem a cibulí,poté přidáme plátky česneku a krátce osmahneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2013 14:25
Použité suroviny nakrájíme,orestujeme mrkev s celerem a cibulí,poté přidáme plátky česneku a krátce osmahneme
ocas vepřový, paprika čerstvá červená, cibule, mrkev, celer, šťáva rajčatová, omáčka chilli sladká, petrželka, celer, sůl, olej, maso, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček, sůl
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky