uvařila 10. 5. 2013 21:19
Kedluben nakrájíme na kostky,část nastrouháme.Zatažené maso podlijeme vodou,dáme hořčici,zasypeme kostkama kedlubny a podusíme doměkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 5. 2013 21:19
Kedluben nakrájíme na kostky,část nastrouháme.Zatažené maso podlijeme vodou,dáme hořčici,zasypeme kostkama kedlubny a podusíme doměkka
plec vepřová, cibule, kedlubna, hořčice plnotučná, sůl, olej, libeček,
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami
Také milujete Nutellu? Doma si ji připravíte přesně podle sebe!
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!