uvařila 26. 6. 2013 16:27
Na tento základ dáme maso,zasypeme zeleninou,zalijeme vodou a dusíme.Ze šťávy vybereme maso bokem na talíř
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2013 16:27
Na tento základ dáme maso,zasypeme zeleninou,zalijeme vodou a dusíme.Ze šťávy vybereme maso bokem na talíř
krkovice vepřová, olej, koření grilovací, česnek sušený, pepř mletý, slanina gazdovská, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, gusto fix goulash
Jarní jídelníček podle odborníků: Detox není potřeba, postačí kopřivy, česnek nebo špenát!
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Chcete, aby se vám povedlo vánoční menu? Pak nezapomeňte vyčistit troubu