uvařila 14. 2. 2013 20:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 20:24
okurka čerstvá, rajče cherry, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibule červená, tuňák, olej olivový, vejce, zelí čínské, rukola, tofu bílé, mléko sojové, olej olivový, hořčice, šťáva citronová, sůl, chilli
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky