uvařila 29. 1. 2010 14:09
Zapečené plněné papriky na bazalce s oreganem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2010 14:09
Zapečené plněné papriky na bazalce s oreganem
paprika čerstvá červená, maso vepřové mleté, cibule, sýr eidam, rajče, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, koření oregáno, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, česnek, mouka hladká, cukr, olej, sůl
Encyklopedie hub: Zásobte se v lese na zimu. Nasbírejte si tyto houby a my vám poradíme, kam s nimi v kuchyni
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl