uvařil 15. 2. 2009 19:08
Uvařený mák
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 2. 2009 19:08
Uvařený mák
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, olej, máslo, droždí, cukr krystal, vejce, žloutek, cukr, mák mletý, mléko, cukr, perník strouhaný, cukr vanilkový, kůra citronová, skořice, jablko, cukr skořice, cukr krystal, rozinky, kakao, cukr, máslo
Libečková polévka opiška: Netradiční krkonošská česnečka voní bylinkami a česnekem a je snadná na přípravu
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka