Praktický lékař radí, co jíst při chřipce a nachlazení: Pomoci může česnek, med i kokosová voda, ale pozor na sladkosti
Halušky ze Slezska: Pro dokonalou chuť stačí jen pár ingrediencí a křupavá slanina se smaženou cibulkou, brynza není potřeba
Sedm rad na ten nejlepší domácí sulc: Maso je třeba dlouho vařit a sbírat pěnu, pevnou konzistenci zaručí správná doba chlazení
5 foto Internet válcuje burger z květáku a cizrny: Díky hořčicí, protlaku a jedné surovině navíc chutná skoro jako masový
Plněné kokosky máčené v čokoládě: Křupavé kousky s lahodným máslovým krémem nebo marmeládou chutnají luxusně
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem