uvařila 17. 9. 2013 19:37
Zeleninová kémovka ze"zbytků cukety a žampionů"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 9. 2013 19:37
Zeleninová kémovka ze"zbytků cukety a žampionů"
cuketa, žampióny, brambory, cibule, česnek, libeček, kurkuma, kmín drcený, máslo, sůl, pepř mletý, rohlík
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky
Sbírka potravin proběhne již tuto sobotu v obchodech Tesco. Darovat online mohou zákazníci až do Štědrého dne.
Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane