uvařila 3. 8. 2008 12:26
Zahuštěná máslovou jíškou a nakonec je přidané rozkvedlané vajíčko.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 8. 2008 12:26
Zahuštěná máslovou jíškou a nakonec je přidané rozkvedlané vajíčko.
pórek, máslo, mrkev, krupice dětská, vývar masový, žloutek, petrželka zelená, pažitka, sůl
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!